Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر از طرح ساخت خانه‌های اسکان موقت، نیمه‌موقت و دائمی زلزله‌زدگان در این دانشگاه خبر داد.

عباس ملک‌حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا به تشریح برخی از برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برای تبدیل علم به ثروت و حل معضلات و مشکلات جامعه پرداخت و اظهار کرد: «پس از زلزله‌ای که در کرمانشاه و منطقه سر پل ذهاب اتفاق افتاد، دانشگاه آزاد اسلامی ملایر مرکز تحقیقات اسکان پس از حادثه را تشکیل داد تا مطالعات و تحقیقاتی در این حوزه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر گفت: «بر این اساس طرح سه نوع اسکان موقت، نیمه‌دائمی و دائمی در این مرکز مطرح شده و در حال پیاده‌سازی است. در طرح اسکان موقت از کانکس‌هایی استفاده می‌شود که قابلیت تاشدن دارد. کانکس‌های فعلی مکعب‌هایی با حدود سه متر ارتفاع هستند؛ اما کانکس‌هایی که در مرکز تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر ساخته خواهد شد، ارتفاعی حدود 40 سانتیمتر خواهد داشت که جابه‌جایی و انبارداری آنها و اسکان زلزله‌زدگان در آن ساده‌تر صورت می‌گیرد.»

وی خاطرنشان کرد: «نمونه اولیه این کانکس‌ها ساخته شده است و در بازدیدی که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از این محصول داشت، تولید آن را تحسین و حتی مشتری‌هایی نیز برای آن معرفی کرد.»

ملک‌حسینی بیان کرد: «طرح بعدی ساخت خانه‌های نیمه‌موقت است که گروه‌های معماری، عمران و برق در حال فعالیت روی این طرح هستند. این خانه‌ها با استفاده از یونولیت ساخته می‌شود و تا پنج سال امکان اسکان در آن وجود دارد. طرح ساخت خانه‌های دائمی نیز با استفاده از اسکلت‌های بتنی پیش‌ساخته در حال اجراست که فقط نیاز به نصب و بستن پیچ و مهره‌ دارد و امیدواریم همه این طرح‌ها تا پایان سال به مرحله تولید برسد.»

لارودرمانی برای درمان زخم‌ بیماران دیابتی‌

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «یکی از طرح‌های دیگری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر در حال اجراست، لارودرمانی برای درمان زخم‌های بیماران دیابتی‌ است که به سختی ترمیم پیدا می‌کند. این روش باعث از بین رفتن عفونت زخم می‌شود و اکنون دو بیمار در حال درمان به این روش هستند.»

وی اظهار کرد: «طرح تولید اسکوترها، موتورسیکلت‌ها و دوچرخه‌های برقی نیز در دستور کار قرار دارد. این محصولات باتری‌های کوچکی دارد که حدود 200 هزار تومان قیمت آن است و می‌تواند در هر نقطه‌ای که شارژ برقی آن تمام شد از باتری استفاده کند. آزمایشگاه‌های تولید این محصول آماده شده و امیدواریم تا پایان سال به مرحله تولید برسد.»

انتهای پیام/4062/4065/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر

در اجرای ماده ۴۲ آیین نامه اجرایی و قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و تبصره‌های ذیل آن به پیوست اسامی و مشخصات نامزد‌های انتخاباتی حوزه انتخابیه ملایر در دوره دوم اعلام شد.

احمد آریائی نژاد فرزند شمس اله مشهور به دکتر آریائی با کد نامزدی ۱۱ و حسین احمدی فرزند احمد با کد نامزدی ۲۲ به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان ملایر راه یافته اند.

تبلیغات انتخاباتی از امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد و تا ۲۴ ساعت پیش از آغاز اخذ رای ادامه خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • افتتاح هتل پارک سیفیه ملایر در دهه فجر
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی