Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه ملایر گفت: دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر درصدی از حقوق خود را به زلزله‌زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

منوچهر بابایی پور، سرپرست دانشگاه ملایر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت:کارکنان و استادان واحد ملایر درصدی از حقوق خود معادل مبلغ 23610000 ریال را به زلزله زدگان کرمانشاه اختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان حادثه زلزله استان های غربی کشور افزود: از همان ساعات اولیه حادثه تلاش خود را برای جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی از همکاران دانشگاهی و خانواده ها و بستگان و دوستان خارج از دانشگاه آغاز کردیم که در مجموع حدود 122 میلیون تومان به صورت نقدی و غیر نقدی جمع آوری و به مناطق زلزله زده از جمله ثلاث باباجانی، سر پل ذهاب و روستاهای اطراف، اسلام آباد، ازگله و روستاهای مرزی ازگله ارسال شد .

 سرپرست دانشگاه ملایر در مورد جزئیات کمک های ارسال شده به مناطق زلزله زده گفت: مسئولیت توزیع بخش عمده ای از کمک ها توسط بختیار فتاحی از اساتید دانشگاه ملایر که اصالتاً اهل مناطق زلزله زده است، صورت گرفت. از مجموع 23 میلیون تومان کمک های نقدی جمع آوری شده حدود 11 میلیون تومان با توجه به شناخت میدانی از منطقه به صورت نقدی به دانشجویان، خانواده های آنان و نیازمندان همان منطقه توزیع شد و حدود 12 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل بخاری های برقی و نفتی، مواد خوراکی، انواع کنسروها، برنج، لوازم بهداشتی و شوینده ها، پتو و تشک تحویل آسیب دیدگان شد.

بابایی پور در ادامه افزود: سه محموله دیگر به ارزش حدود 75 میلیون تومان کمک های غیر نقدی با توجه به فعالیت های تخصصی شخصی و مشاوره ای فتاحی در زمینه گیاهان دارویی با شرکت های مستقر در تهران، توسط وی جمع آوری شد که محموله اول شامل داروهای مورد نیاز به دلیل تخصصی بودن تحویل سازمان هلال احمر سر پل ذهاب شد. دو محموله بعدی شامل مواد غذایی، انواع کنسروها، برنج، غذای آماده، لوازم بهداشتی و گرمایشی و 510 تخته پتو در بین آسیب دیدگان توزیع شد.

وی در ادامه اضافه کرد: در بخش دیگری از مدیریت توزیع با مسئولیت یکی از همکاران دانشگاه معادل حدود 15 میلیون تومان فرش، لباس بچگانه، پوشک زنانه، خرمای خشک، تن ماهی، آب معدنی، انواع کنسروها، روغن مایع، نایلون و غیره جمع آوری و به نقاط صفر مرزی ازگله توسط دو دستگاه نیسان حمل و توزیع شد.

 سرپرست دانشگاه ملایر تصریح کرد: بخش دیگری از مدیریت توزیع را یکی دیگر از اعضای هیات علمی دانشگاه سعید آریاپوران، بر عهده داشتند و معادل حدود 5 میلیون تومان به صورت غیر نقدی شامل تن ماهی، کنسرو، برنج، قند، لوزم بهداشتی و غیره در روستاهای سر پل ذهاب توزیع شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری

جام جم آنلاین اصفهان؛ سعید ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: عدالت توزیعی پروژه ها از رویکردهای اصلی بودجه 1403 شهرداری اصفهان است، چنانکه در این بودجه بالغ بر 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کمتر برخوردار اختصاص یافته است و در این میان، با کمک مشاوران و شهرداری های مناطق، 40 محله هدف شناسایی قرار گرفت و نیازهای آنها برآورد شد تا در بودجه به آنها توجه ویژه شود.

او با اشاره به تعریف پروژه ها براساس برنامه اصفهان 1410 افزود: در این خصوص، 40 موضوع کلان بررسی و طبق نقشه های پراکندگی فضایی و عدالت فضایی و مکانی تحلیل شد. مانند ایستگاه های آتش نشانی، فضای سبز و پارک ها، ایستگاه های اتوبوس، معابر، شبکه آبیاری، توسعه منابع آب، خطوط، پیاده روها، مناسب سازی ویژه معلولان و... که جانمایی های لازم برای آنها صورت گرفت و وضعیت موجود و کمبودها شناسایی شد تا براساس میزان منابع و با نگاه توزیع عادلانه، در بودجه 1403 قرار گیرند.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان درباره صرفه جویی در هزینه های جاری اظهار کرد: بخشی از هزینه های جاری مربوط به حقوق و دستمزد است که طبق دستورالعمل ابلاغی حقوق ها را افزایش دادیم و در مجموع سهم حقوق و دستمزد در کل بودجه فقط 8 درصد است.

او بخش دیگری از هزینه های جاری را مربوط به نگهداری و نظافت شهر دانست و ادامه داد: در این خصوص یک قیمت پایه وجود دارد و داده ها نیز دقیق است، بنابراین متناسب با حد نیاز هزینه می شود و در عمل هم تلاش می کنیم با نظارت میدانی آنچه پیش بینی شده است را عملیاتی کنیم.

ابراهیمی با اشاره به درآمدهای پایدار خاطرنشان کرد: درآمدهای پایدار یک ظرفیت ملی است که در بین شهرداری ها پیرامون آن انسجامی در حال شکل گرفتن است تا از حرکت های سلیقه ای به خصوص در بحث عوارض پرهیز شود. در مدیریت شهری اصفهان نیز، قبل از ارسال بودجه لوایح درآمدی و بهای خدمات ارسال و در این خصوص تصمیم گیری شد.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • فرماندار شفت: حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت / ۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • فرماندار شفت:حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت/۴۰ واحد طعمه حریق شد
  • آتش‌سوزی مهیب در شهرک چوبی گیلان | ۴۰ واحد چندطبقه در آتش سوخت + ویدئو
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد